Boekhandel Douwes Den Haag

Zelfcompassie

Kristin Neff

Zelfcompassie

Zelfcompassie

Zelfcompassie

 

Originele en effectieve manier om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Krijg met deze everseller meer zelfvertrouwen: • begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt: • acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven • het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Zelfcompassie

Originele en effectieve manier om de kwaliteit van je leven te verbeteren.Krijg met deze everseller meer zelfvertrouwen:

• begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt:

• acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven

• het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.Compassie hebben met anderen, dat lukt meestal wel. Maar compassie hebben met jezelf is vaak een stuk moeilijker. Dat ontdekte psychologe en boeddhist Kristin Neff na haar pogingen om los te komen van de problematische relatie met haar vader. Steeds weer belandde ze bij verkeerde mannen en in relaties die haar niet gelukkig maakten, totdat ze besefte dat ze pas liefde kon geven als ze zichzelf liefhad.

Zelfcompassie gaat volgens Kristin Neff om drie dingen: begrip voor jezelf als je het moeilijk hebt, acceptatie dat lijden onvermijdelijk deel uitmaakt van het leven, en het onder ogen zien van je eigen emoties, zonder te oordelen.


ISBN
9789403119120
Pagina's
352
Verschenen
NUR
770
Druk
17
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Psychologie