Boekhandel Douwes Den Haag

Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

Maak van de tegenslagen in je leven een veerkrachtige basis voor je kind

Stephanie Goossens

Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

Maak van de tegenslagen in je leven een veerkrachtige basis voor je kind

Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

 

Als ouder heb je een leidende rol in een van de meest fundamentele organisaties ter wereld: het gezin. Aan jou de schone taak om de kunst van het leven te begrijpen en door te geven. Maar wat als je gezin door een ingrijpende gebeurtenis wordt getroffen die het hele gezin beïnvloedt en zelfs aan het wankelen brengt, zoals pestgedrag, eetstoornissen, een echtscheiding, verlies van een dierbare of de gevolgen van intergenerationeel trauma?In Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven laat traumatherapeut én ervaringsdeskundige Stephanie Goossens zien wat je zelf, thuis, kunt doen; hoe je met behulp van de vooroudercirkel in 7 stappen oude patronen doorbreekt en de tegenslagen uit het verleden gebruikt als stevige basis voor de toekomst, óók in de meest uitdagende situaties.Praktisch en wetenschappelijk onderbouwd, dit boek leert ouders en kinderen verder te denken dan het ik en oog te krijgen voor anderen, de wereld en de toekomst.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven

Als ouder heb je een leidende rol in een van de meest fundamentele organisaties ter wereld: het gezin. Aan jou de schone taak om de kunst van het leven te begrijpen en door te geven. Maar wat als je gezin door een ingrijpende gebeurtenis wordt getroffen die het hele gezin beïnvloedt en zelfs aan het wankelen brengt, zoals pestgedrag, eetstoornissen, een echtscheiding, verlies van een dierbare of de gevolgen van intergenerationeel trauma?
In Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven laat traumatherapeut én ervaringsdeskundige Stephanie Goossens zien wat je zelf, thuis, kunt doen; hoe je met behulp van de vooroudercirkel in 7 stappen oude patronen doorbreekt en de tegenslagen uit het verleden gebruikt als stevige basis voor de toekomst, óók in de meest uitdagende situaties.
Praktisch en wetenschappelijk onderbouwd, dit boek leert ouders en kinderen verder te denken dan het ik en oog te krijgen voor anderen, de wereld en de toekomst.


ISBN
9789403128283
Pagina's
256
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Psychologie