Boekhandel Douwes Den Haag

Ik zal de sleutel vinden

Alex Ahndoril

Ik zal de sleutel vinden

Ik zal de sleutel vinden

Ik zal de sleutel vinden

 

Ik zal de sleutel vinden is het eerste deel in een nieuwe serie moordmysteries van het auteursduo Lars Kepler. Privédetective Julia Stark krijgt onaangekondigd bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Ik zal de sleutel vinden

Ik zal de sleutel vinden is het eerste deel in een nieuwe serie moordmysteries van het auteursduo Lars Kepler.


Privédetective Julia Stark krijgt onaangekondigd bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote familievergadering op zijn landgoed heeft hij op zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede man, vastgebonden en met een zak over zijn hoofd.
Per Günter heeft geen idee waar de foto vandaan komt en wie de man op de foto is, en hij wil Stark Detectivebureau inhuren om hierachter te komen voordat de politie zich ermee gaat bemoeien. Julia vraagt haar ex-man Sidney Mendelson om vrij te nemen van zijn baan bij de politie om haar te helpen bij het onderzoek. Julia en Sidney worden als gasten verwelkomd op het weelderige landgoed, en ontmoeten de familieleden, die stuk voor stuk bij de moord betrokken zouden kunnen zijn.

ISBN
9789403130569
Pagina's
296
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Literaire thriller