Boekhandel Douwes Den Haag

Zodiac tarot cards

Major Arcana and Zodiac constellations

Dhr Hugo Elena

Zodiac tarot cards

Zodiac tarot cards

Major Arcana and Zodiac constellations

Zodiac tarot cards

 

De tarot is een oud esoterisch, psychologisch en filosofisch systeem en bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen die betrekking hebben op facetten van het dagelijkse ‘spirituele’ leven, verdeeld over 22 Grote Arcana en 56 Kleine Arcana.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zodiac tarot cards

De tarot is een oud esoterisch, psychologisch en filosofisch systeem en bestaat uit 78 kaarten met afbeeldingen die betrekking hebben op facetten van het dagelijkse ‘spirituele’ leven, verdeeld over 22 Grote Arcana en 56 Kleine Arcana. Het lezen van de kaarten wordt gebruikt om antwoorden te krijgen op vragen op allerlei gebied; antwoorden die moeten leiden tot meer inzicht in onszelf of de wereld om ons heen.

Het eerste tarotspel dateert uit eerste helft van de 15e eeuw, maar over de ware oorsprong
van de tarot tasten we in het duister; deze ligt in elk geval heel ver in het verleden. Het woord tarot kent geen letterlijke vertaling. Het is met de Egyptische Koninklijke Levensweg in verband gebracht (tar = weg, ro = koning), en met het Latijnse anagram rota, dat rad of wiel betekent.

Omdat de tarot op de universele taal der symboliek berust, heeft de invloed van de tarot
zich door de eeuwen heen (niet gehinderd door taalgrenzen of veranderende samenlevingen) over de hele wereld kunnen verspreiden. Symboliek als taal van het onbewuste, van de sensitieve en intuïtieve geest, maakt de tarot uitermate geschikt voor voorspellen.


ISBN
9789403693101
Pagina's
100
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Management en Economie