Boekhandel Douwes Den Haag

Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

Alex Peeters & Marleen Devisch

Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

 

'Coach worden' is voor velen een grote droom. Ze gooien zich met enthousiasme in een opleiding en beginnen een praktijk. Om coach te kunnen worden zijn er in onze samenleving mogelijkheden zat. Om professioneel coach te blijven echter, is meer nodig dan een basisopleiding.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,51


Beschrijving Kwaliteitsvol coach zijn en blijven

'Coach worden' is voor velen een grote droom. Ze gooien zich met enthousiasme in een opleiding en beginnen een praktijk.
Om coach te kunnen worden zijn er in onze samenleving mogelijkheden zat.
Om professioneel coach te blijven echter, is meer nodig dan een basisopleiding. Je bent nooit 'gearriveerd', hoeveel kwalificaties je ook hebt.
Professioneel coachen betekent dat je jouw hele carrière aan die professionaliteit blijft sleutelen, dat je ze steeds verfijnt, versterkt, verdiept.
Dit boek geeft je sleutels om dit te doen. Je kan er helemaal zelf mee aan de slag. Je kan het ook delen met collega's of met een mentor.
Neem professionaliteit serieus. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop jij jouw werk als coach doet. Het kan het verschil maken tussen al dan niet expert zijn. Veel succes ermee!


ISBN
9789403703299
Pagina's
120
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
GROEI ACADEMIE

Management en Economie