Boekhandel Douwes Den Haag

Vind uw evenwicht

Breek de juk dat je veroordeeld

Violeta A Cardoso Assani

Vind uw evenwicht

Vind uw evenwicht

Breek de juk dat je veroordeeld

Vind uw evenwicht

 

Er zijn momenten in het leven waarop we de diepe behoefte voelen om de lei schoon te vegen, de bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk vol positiviteit en groei te creëren. Of het nu te wijten is aan persoonlijke uitdagingen, verliezen of simpelweg het streven naar een leven dat beter aansluit bij onze dromen, het verlangen om opnieuw te beginnen is een moedige en transformerende reis.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Vind uw evenwicht

Er zijn momenten in het leven waarop we de diepe behoefte voelen om de lei schoon te vegen, de bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk vol positiviteit en groei te creëren. Of het nu te wijten is aan persoonlijke uitdagingen, verliezen of simpelweg het streven naar een leven dat beter aansluit bij onze dromen, het verlangen om opnieuw te beginnen is een moedige en transformerende reis.
In vind je evenwicht trekt ze lessen uit de Schriften, ervaringen van de mensen om haar heen en haar eigen leven. In vind uw evenwicht wilt ze erop wijzen hoe vrouwen hun fouten, minachting, mislukkingen en vernederingen van hun verleden kunnen gebruiken om de uitdagingen van vandaag te overwinnen. Net als Naomi hoeven ze niet per definitie in het verleden te leven. Ze kunnen hun leven verbeteren door de genade die ze zelf in handen hebben en die nuttig kan zijn voor hen, voor anderen en voor de samenleving zoals Naomi was voor Ruth


ISBN
9789403748603
Pagina's
153
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Filosofie