Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn Azertyfactor

Aan de slag met schrijftalent

Dimitri Bontenakel & Vitalski & Creatief Schrijven vzw

Mijn Azertyfactor

Mijn Azertyfactor

Aan de slag met schrijftalent

Mijn Azertyfactor

 

'Mijn Azertyfactor' bundelt 25 teksten van onbekend talent dat gespot werd op het platform Azertyfactor, een vrijhaven van Creatief Schrijven waar pennenvoerders hun vruchten publiceren. Elke woensdag scheidt een vakspecialist het kaf van het koren en serveert één pennenvrucht als ‘tip van de week’.


Niet leverbaar

€ 15,00


Beschrijving Mijn Azertyfactor

'Mijn Azertyfactor' bundelt 25 teksten van onbekend talent dat gespot werd op het platform Azertyfactor, een vrijhaven van Creatief Schrijven waar pennenvoerders hun vruchten publiceren. Elke woensdag scheidt een vakspecialist het kaf van het koren en serveert één pennenvrucht als ‘tip van de week’. Speciaal voor de vijfde verjaardag van Azertyfactor oogstte Vitalski uit alle tips een eigenzinnige bloemlezing. O.a. Christophe Vekeman, Anne Provoost, Elvis Peeters en Heidi Lenaerts verklappen waarom zij een bepaalde tekst tippen. Vitalski voorziet elke tekst van scherpzinnige commentaar.

Jouw Azertyfactor? Naast proeven van de verse pennenvruchten kun je ook zelf aan de slag. Tussen de teksten staan leuke schrijfopdrachten. Pen dit fijne hebbeding dus gerust vol met je eigen woorden, train je schrijfspier en verhoog zo jouw Azertyfactor!


ISBN
9789460017278
Pagina's
160
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrijdag, Uitgeverij

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren