Boekhandel Douwes Den Haag

Allen die vermoeid en belast zijn

All you weary

Rokus Maasland

Allen die vermoeid en belast zijn

Allen die vermoeid en belast zijn

All you weary

Allen die vermoeid en belast zijn

 

Gebrokenheid is moeilijk. Het liefst stoppen we het weg, kijken we er niet naar, of doen we alsof het vanzelf over zal gaan. Maar zo werkt het leven niet.


Nog te verschijnen

€ 24,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Allen die vermoeid en belast zijn

Verhalenbundel over gebrokenheid.

Gebrokenheid is moeilijk. Het liefst stoppen we het weg, kijken we er niet naar, of doen we alsof het vanzelf over zal gaan. Maar zo werkt het leven niet, en daarmee helpen we onszelf en onze omgeving niet.

Het raakte Rokus Maasland, zanger van The Bowery, hoe de Bijbel omgaat met gebrokenheid. Psalm 13 inspireerde hem om verder in dit thema te duiken. Hij bedacht een plaats met inwoners die gebroken waren. Door ziekte die niet werd genezen, trauma dat niet verdween, relaties die niet leken te helen. Over die inwoners schreef hij verhalen, en ze kregen ieder een eigen lied. Over gebrokenheid en wanhoop, en over Gods aanwezigheid ondanks het uitblijven van heling. En over de plek van de christelijke gemeenschap daarin. Want die gemeenschap is een plek waar gebroken mensen troost vinden bij elkaar en bij het kruis.

Ieder verhaal van Rokus’ personages wordt vergezeld door een gesprek met een persoon die zich erin herkende. Zo sprak hij onder andere Almatine Leene, Felix Govers en zijn vader.


ISBN
9789460050763
Pagina's
208
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brandaan

Romans