Boekhandel Douwes Den Haag

Bevrijd je innerlijke kind

Hoe je jezelf kunt geven wat je niet van je ouders hebt gekregen

Mike Hellwig

Bevrijd je innerlijke kind

Bevrijd je innerlijke kind

Hoe je jezelf kunt geven wat je niet van je ouders hebt gekregen

Bevrijd je innerlijke kind

 

Veel mensen zoeken hun hele leven naar de liefde en waardering die ze als kind gemist hebben – maar we kunnen alleen onszelf deze liefde en waardering geven. Als je jezelf kunt geven wat je nodig hebt en kunt erkennen wat je in de steek gelaten innerlijke kind voelt, houd je van jezelf en word je heel.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bevrijd je innerlijke kind

Veel mensen zoeken hun hele leven naar de liefde en waardering die ze als kind gemist hebben – maar we kunnen alleen onszelf deze liefde en waardering geven. Als je jezelf kunt geven wat je nodig hebt en kunt erkennen wat je in de steek gelaten innerlijke kind voelt, houd je van jezelf en word je heel. In zijn boek reikt Mike Hellwig manieren aan om een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan.

Hij maakt hierbij gebruik van oefeningen die hij de ‘toelatingsverbeelding’ noemt. Deze oefeningen helpen je om de gevoelens van je innerlijke kind toe te laten en als een deel van jezelf te erkennen, zodat je vrede kunt gaan sluiten met wat je tot nu toe van jezelf afwees. Zo kun je jezelf liefdevol bevrijden van de lasten van je afkomst en leren hoe je zelf de ouder kunt worden die je altijd al wilde hebben.


Mike Hellwig woont in Hamburg en werkt al meer dan twintig jaar als natuurgenezer, NLP-trainer, hypnotherapeut en gezinstherapeut.


ISBN
9789460152122
Pagina's
192
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Akasha

Psychologie