Boekhandel Douwes Den Haag

De regels van het spel

Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen

Marijke Verhoeven

De regels van het spel

De regels van het spel

Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen

De regels van het spel

 

Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen… Tess is een drukbezet eventmanager en ook een alleenstaande moeder. Lotta is kunstenares en worstelt met een intens verdriet. Mia was zangeres, tot één foute beslissing alles voor haar veranderde.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,95


Beschrijving De regels van het spel

Een ABBA-tributeconcert dreigt in het water te vallen…

Tess is een drukbezet eventmanager en ook een alleenstaande moeder. Lotta is kunstenares en worstelt met een intens verdriet. Mia was zangeres, tot één foute beslissing alles voor haar veranderde.De levens van de drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld tijdens de voorbereidingen van een liefdadigheidsconcert. Lukt het ze om boven zichzelf uit te stijgen, of wordt het concert van het jaar hun Waterloo?

Wat zeggen lezers?
'Fan van vlotte feelgoodverhalen met een tikkeltje spanning en een ABBA-sausje eroverheen? Zet Marijke Verhoevens De regels van het spel dan maar heel hoog op je lijst met nog te lezen boeken.' ***** Ine Kiekens, Chicklit.nl'De schrijfstijl is erg fijn en de dosis humor in dit boek kon ik erg waarderen. Verder bevatte dit boek verschillende elementen: romantiek, chaos, lust, spanning, verdriet, drama en liefde. De verschillende gebeurtenissen zogen je het boek in en voor ik het wist was het verhaal uit. Van begin tot het eind was het echt genieten!' ***** Het Leeszusje


ISBN
9789461098009
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Crime Compagnie

Thriller