Boekhandel Douwes Den Haag

De start-up scorecard

Het geheim van succesvolle start-ups ontrafeld

Geert-Jan Smits

De start-up scorecard

De start-up scorecard

Het geheim van succesvolle start-ups ontrafeld

De start-up scorecard

 

Waarom groeit de ene start-up uit tot een miljardenbedrijf terwijl de andere mislukt? Dit boek beschrijft de succesfactoren die bepalen of er muziek zit in een startende onderneming. Aan de hand van de vier dimensies Purpose, Profit, People en Product kun je met de scorecard berekenen of een onderneming excelleert op het gebied van groei, winstgevendheid en maatschappelijke impact.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 36,50


Beschrijving De start-up scorecard

Waarom groeit de ene start-up uit tot een miljardenbedrijf terwijl de andere mislukt? Dit boek beschrijft de succesfactoren die bepalen of er muziek zit in een startende onderneming.

Aan de hand van de vier dimensies Purpose, Profit, People en Product kun je met de scorecard berekenen of een onderneming excelleert op het gebied van groei, winstgevendheid en maatschappelijke impact. Je ziet direct of een start-up succesvol is of gedoemd om te mislukken. Met de scorecard krijg je:

• inzicht in de succesfactoren
• inzicht in de faalfactoren
• handvatten om het succes te vergroten
• maximaal rendement op start-upinvesteringen

De start-up scorecard is een onmisbaar standaardwerk voor zowel ondernemers als investeerders. Ondernemers kunnen de scorecard inzetten om hun succes en hun aantrekkelijkheid voor investeerders te vergroten. Investeerders kunnen de scorecard gebruiken om bedrijven met de meeste potentie te selecteren. Profiteer daarnaast van alle inzichten uit interviews met Nederlandse topondernemers en investeerders. Als lezer krijg je toegang tot een online platform waar je de scorecard kunt invullen en de score direct kunt vergelijken met peers.

Geert-Jan Smits heeft zelf meerdere ondernemingen opgericht. Als investeerder en adviseur deed hij daarna veel kennis en ervaring op aan de andere kant van de tafel. Smits heeft een groot netwerk in de start-up- en investeerderswereld en is een ervaren spreker.

‘We vinden het gaaf om ons bedrijf en onszelf telkens weer opnieuw uit te vinden’
– Jeroen Doorenbos, oprichter Belsimpel.nl

‘Zorg dat je iets doet wat dicht bij je hart ligt. Want dat geeft de sterkste drijfveer een mooi bedrijf op te bouwen’
– Machtelt Groothuis, oprichter Rubio Impact Ventures


ISBN
9789461265456
Pagina's
320
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie