Boekhandel Douwes Den Haag

Moeiteloos veranderen

Waarom veranderen beter gaat als je stopt met managen

Theo Kroese

Moeiteloos veranderen

Moeiteloos veranderen

Waarom veranderen beter gaat als je stopt met managen

Moeiteloos veranderen

 

Organisatieverandering kun je niet afdwingen. De beste verandering ontstaat op natuurlijke wijze wanneer mensen samen in beweging komen, gedreven door een gedeelde ambitie. Traditioneel verandermanagement is traag, moeizaam en nauwelijks succesvol.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Moeiteloos veranderen

Organisatieverandering kun je niet afdwingen. De beste verandering ontstaat op natuurlijke wijze wanneer mensen samen in beweging komen, gedreven door een gedeelde ambitie.

Traditioneel verandermanagement is traag, moeizaam en nauwelijks succesvol. Dat komt omdat het uitgaat van aansturing en controle, ingefluisterd door wantrouwen en angst. Het druist in tegen de menselijke natuur en leidt eerder tot fricties die verandering en groei belemmeren. Medewerkers en managers worden er ongelukkig van.

'Moeiteloos veranderen' laat zien hoe je de gewenste verandering in alle vrijheid kunt laten ontstaan. Dat is effectiever, sneller en leuker dan verandering die 'gemanaged' wordt. Dit boek bespreekt de kenmerken van organisaties die daarin slagen en inspireert om jouw mogelijkheden als manager te ontdekken. Laat je uitdagen om jezelf de belangrijkste en misschien wel leukste vraag te stellen: wie wil ik zijn en hoe kan ik helpen? De keuze is aan jou!

Theo Kroese is organisatieadviseur, interimmanager en spreker. Hij is oprichter van moving as one, een bureau dat organisaties helpt om succesvol en duurzaam te veranderen.


ISBN
9789461265524
Pagina's
192
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie