Boekhandel Douwes Den Haag

Stress is een kunst

Waarom stress goed voor je is als je goed voor jezelf zorgt

Timo Hans

Stress is een kunst

Stress is een kunst

Waarom stress goed voor je is als je goed voor jezelf zorgt

Stress is een kunst

 

Blijf je moe, futloos en gestresst? Misschien moet je het eens anders aanpakken. Maak kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert. Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,50


Beschrijving Stress is een kunst

Blijf je moe, futloos en gestresst? Misschien moet je het eens anders aanpakken.

Maak kennis met de revolutionaire methode die wél resultaat oplevert. Timo Hans heeft het denken over stress op z'n kop gezet door op zoek te gaan naar de werkelijke oorzaak: een ongezonde levensstijl waardoor we niet bestand zijn tegen de drukte van elke dag. Vraag jezelf eens af:

'Heb jij gezondheidsproblemen omdat je last hebt van stress, of heb je last van stress omdat je gezondheidsproblemen hebt?'

De huidige stressaanpak heeft nul effect, elk jaar zitten meer dan een miljoen mensen thuis met stress. Logisch, want met rustig aan doen, los je niets op. Door de unieke methode van Timo Hans te omarmen en actief te werken aan je ademhaling, je voeding en je slaap versterk je je weerbaarheid. Je ontdekt bovendien hoe je met de onvermijdelijke langdurige stress in je leven toch gezond kunt blijven. Al binnen vier weken zie je resultaat.

Timo Hans is directeur en oprichter van opleidingsinstituut Physis Academy. Met zijn trainingen en presentaties traint hij niet alleen mensen met stress, maar ook artsen, fysiotherapeuten en andere medici en coaches. Zijn methode ontwikkelt zich als een inktvlek, want iedereen die de methode omarmt, merkt dat het werkt.


ISBN
9789461265845
Pagina's
128
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Psychologie