Boekhandel Douwes Den Haag

Hemels koken met drie topingrediënten

kook als Nicole Pisani en word een echt goede thuiskok

Nicole Pisani

Hemels koken met drie topingrediënten

Hemels koken met drie topingrediënten

kook als Nicole Pisani en word een echt goede thuiskok

Hemels koken met drie topingrediënten

 

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat zien dat het juist toepassen van diverse kooktechnieken en het gebruik van onder meer de drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil in de keuken maakt.Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout.


Nog te verschijnen

€ 25,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hemels koken met drie topingrediënten

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat zien dat het juist toepassen van diverse kooktechnieken en het gebruik van onder meer de drie ingrediënten boter, zout en botten, het verschil in de keuken maakt.

Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. Daarover is Nicole Pisani duidelijk: 'zout
hélpt in plaats van hindert. Als de zoutbalans in een maaltijd niet klopt, proef je gewoon dat er iets niet klopt.' De kennis die Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren.

Trek groente- en kippenbouillon tot en met zeewierconsommé en saffraanbouillon. Leg een goede voorraadkast aan en maak olie, azijn & zout met een smaakje. Leg in en fermenteer. Maak hemelse gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter,
cupcakebrownies met bruine boter en zout of dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Van supersalades en lekkere lunchgerechten tot hoofdgerechten, feestmaaltijden en desserts.


ISBN
9789461432315
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Culinair




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren