Boekhandel Douwes Den Haag

De schepping

niet alles van waarde is waar

Johan van de Velde

De schepping

De schepping

niet alles van waarde is waar

De schepping

 

In dit boek wordt het echte leven van Jezus verteld. Wat gebeurde er in de jaren waarover niet in de Bijbel geschreven wordt? Lees over zijn zoektocht tijdens de Romeinse tijd en de geboorte van het Christendom.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,60

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De schepping

Inge mag eindexamen doen en krijgt toegang tot de bibliotheek met aangespoelde boeken. Terwijl zij druk bezig is met haar eindexamenopdracht leest zij over een bijzondere man.
Deze man leeft in een andere wereld, tijdens de Romeinse tijd. Als Joodse man realiseert hij zich dat het meergodendom ten einde loopt en de wereld een nieuwe God wil omarmen.
Samen met een kleine groep vrienden maakt hij een lange reis. Hij is van plan een nieuwe godsdienst op te richten en bereidt zich nauwgezet voor.
Eenmaal terug in Judea doet hij er alles aan om beroemd te worden in zijn geboorteland. Niet alleen lukt hem dit; hij krijgt het ook voor elkaar dat een van de grootste godsdiensten naar hem wordt vernoemd: het Christendom.

Terwijl Inge vol verwondering leest over deze bijzondere man lukt het haar om een onmogelijke opdracht tot een goed einde te brengen.
In een cabine krijgt ze het voor elkaar om enkele kleine bollen rond te laten draaien om een grote bol. Ze slaagt dan ook met glans en besteedt de rest van haar leven aan het bestuderen van haar kunstwerk.
Er blijkt leven op een van deze bollen te ontstaan en vlak voor haar overlijden gebeurt er iets huiveringwekkends.


ISBN
9789461933287
Pagina's
482
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren