Boekhandel Douwes Den Haag

Gevonden mysteries

Helith

Gevonden mysteries

Gevonden mysteries

Gevonden mysteries

 

We volgen het leven door de ogen van een nieuwsgierige jongen die opgroeit in de vroege Middeleeuwen. Hij maakt vriendschappen, beleeft ontroerende, maar ook komische momenten. Na verloop van tijd blijkt dat hij ook over andere talenten beschikt.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,45

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Gevonden mysteries

We volgen het leven door de ogen van een nieuwsgierige jongen die opgroeit in de vroege Middeleeuwen. Naast het aanleren van fysieke vaardigheden zien we hoe hij zich onderscheidt doordat hij kan lezen en schrijven. Hij maakt vriendschappen, beleeft ontroerende, maar ook komische momenten.
Na verloop van tijd blijkt dat hij ook over andere talenten beschikt. Daarbij vindt hij onderweg de juiste mensen en leert zo meer van de samenleving in Europa.

De lezer krijgt alle vrijheid om het verhaal al dan niet in een historisch of religieus, dan wel een alles overstijgend perspectief te plaatsen. Het is aan de lezer om eruit te halen wat erin zit. De trilogie is deels op feiten gebaseerd.

Het verhaal is interessant voor alle leeftijden. Kinderen kunnen zich herkennen in het avontuur en de belevenissen van de twee jongens en al lezend veel leren van hun positieve instelling, hun doorzettingsvermogen en het maken van keuzes. Volwassenen kunnen zich verliezen in de diepgang van de diverse verhaallijnen, waarin een naïeve jongen zich ontwikkelt tot een wijze man met vertrouwen in het goede.

Zie: www.helith.com


ISBN
9789461933515
Pagina's
452
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren