Boekhandel Douwes Den Haag

Mysteries ontcijferd

Helith

Mysteries ontcijferd

Mysteries ontcijferd

Mysteries ontcijferd

 

In het vervolg van Gevonden Mysteries , lezen we hoe de ridder François samen met zijn broer Maxime en vriend Esrah verder op zoek gaat naar de Oorsprong van de geheimen die ze tot nu toe hebben ontdekt.Wat is zijn ultieme doel?


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 23,14

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Mysteries ontcijferd

In het vervolg op het eerste boek Gevonden Mysteries , lezen we hoe de jonge ridder François samen met zijn broer Maxime en vriend Esrah verder op zoek gaat naar de Oorsprong van de geheimen die ze tot nu toe hebben ontdekt. Volhardener dan ooit reizen ze samen en belanden in een reeks van spannende avonturen. Op hun tochten ontcijferen ze steeds meer van de geheimen en passen zij hun vindingrijkheid toe. Hierdoor komen ze uiteindelijk meer aan de weet dan anderen. Opnieuw is het de kunst om telkens weer in leven te blijven. Stap voor stap raken ze dichterbij en het lukt François om een grote sprong te maken. Wat hij leert gaat velen het verstand te boven. Wat is zijn ultieme doel? Wat zal zijn keuze zijn?

Dit verhaal is een combinatie van feiten en fictie. Het wordt aan de lezer overgelaten om de scheidslijn hiertussen te bepalen. Dit alles resulteert in een compositie waar spanning, verdriet en humor elkaar afwisselen.

Zie: www.helith.com


ISBN
9789461933522
Pagina's
343
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren