Boekhandel Douwes Den Haag

Tien voeten

Hennie Portengen

Tien voeten

Tien voeten

Tien voeten

 

Belevenissen en ontmoetingen tijdens wandel vakanties in Noord en Oost Nederland met ezel, hond en tentje in de periode 1993 tot en met 1996. Langs SVR campings en Natuurkampeerterreinen via gemarkeerde LAW routes (Lange Afstand Wandelroutes).


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,39

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Tien voeten

Dit zijn belevenissen en ontmoetingen tijdens mijn trektochten door een gedeelte van Nederland met mijn ezeltje Leo, die mijn kampeerspullen draagt en mijn Mechelse herder Kerrie.
Ik ben lid van de Stichting Vrije Recreatie (SVR) want deze kleinschalige campings, vaak bij boerderijen, bevallen mij het best. Ook ben ik lid van de vereniging Natuur kampeer terreinen. Hieronder vallen onder andere campings van Staatsbosbeheer.
Voorheen was ik een backpacker die er alleen met de hond op uit trok, altijd via één van de gemarkeerde lange afstands wandelpaden in de Ardennen. Alle routes zijn gemarkeerd met een rood/wit balkje.
Je kunt zelfs vanuit Pieterburen (het Pieterpad) zo n gemarkeerde route volgen tot aan de Middellandse Zee. De GR-paden vormen een netwerk van lange afstand wandelpaden door Europa (voornamelijk Frankrijk, België, Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland en Spanje). In Frankrijk noemt men ze Grande Randonnée, in Nederland Lange-Afstand-Wandelpaden ( LAW),


ISBN
9789461935328
Pagina's
162
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller B.V.

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren