Boekhandel Douwes Den Haag

Sodabrood uit eigen oven

makkelijk en snel

Levine van Doorne & Freerk Bos

Sodabrood uit eigen oven

Sodabrood uit eigen oven

makkelijk en snel

Sodabrood uit eigen oven

 

Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Sodabrood uit eigen oven

Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker

Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In Sodabrood uit eigen oven laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood; brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.
Baksoda Sdoet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor - ook in dit boek -
karnemelk gebruikt. Maar baksoda kan ook prima worden gecombineerd met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

Een boek met toegankelijke recepten voor iedereen die binnen een uur en zonder veel technische kennis brood wil bakken. Bij elk recept wordt de totale bereidingstijd vermeld.
Bij de meeste recepten wordt aangegeven hoe je het recept glutenvrij of lactosevrij kunt maken.

Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek aet je bij elke gelegenheid snel iets lekkers op tafel.


ISBN
9789462502550
Pagina's
176
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Forte culinair

Culinair