Boekhandel Douwes Den Haag

Niet verder dan lepeltje lepeltje

Berichten uit Platonica

Lidwi De Groot

Niet verder dan lepeltje lepeltje

Niet verder dan lepeltje lepeltje

Berichten uit Platonica

Niet verder dan lepeltje lepeltje

 

Lidwi de Groot, auteur van o.a. Dat doet ze anders nooit en Gewoon een tussenvorm, beschrijft in deze roman de belevenissen van Vicky, een vrouw met een onmogelijk te negeren afkeer van seks en alles wat daarmee te maken heeft, zoals lokferomonen (die ze kan ruiken) en wervend gegiechel of zoekende blikken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 16,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Niet verder dan lepeltje lepeltje

Lidwi de Groot, auteur van o.a. Dat doet ze anders nooit en Gewoon een tussenvorm, beschrijft in deze roman de belevenissen van Vicky, een vrouw met een onmogelijk te negeren afkeer van seks en alles wat daarmee te maken heeft, zoals lokferomonen (die ze kan ruiken) en wervend gegiechel of zoekende blikken. Ze is meer dan alleen maar aseksueel. Het is niet alleen een gebrek aan lust, haar weerzin tegen seks maakt dat ze elke lichamelijke intimiteit onsmakelijk vindt. Bijvoorbeeld tongzoenen, dikke kans dat ze dan moet kokhalzen.

Vicky heeft beslist geen hekel aan mannen, behalve als zij denken dat ze haar van haar afkeer kunnen genezen met hun machtige toverstaf. In haar koelkast bewaart ze het oor van een man die dat tegen haar wil geprobeerd heeft.
Kinderen in de kleuterleeftijd spelen een belangrijke rol in haar leven. De beschrijvingen van de relatie tussen Vicky en de kleuters uit haar voorleesgroep behoren tot de hoogtepunten uit dit boek.


ISBN
9789462665040
Pagina's
162
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Schrijverspunt

Literatuur