Boekhandel Douwes Den Haag

Het meisje van het Land van de Adelaar

S.M. Tola

Het meisje van het Land van de Adelaar

Het meisje van het Land van de Adelaar

Het meisje van het Land van de Adelaar

 

Als ontsnappen niet mogelijk is, is ontsnappen het enige waar je aan kunt denken Te midden van het geweld in een klein land, verdwijnt de zestienjarige Viola op mysterieuze wijze. Diverse hypotheses en geruchten zaaien onrust en verdeeldheid en het officiële onderzoek levert weinig op.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het meisje van het Land van de Adelaar

Als ontsnappen niet mogelijk is, is ontsnappen het enige waar je aan kunt denken

Te midden van het geweld in een klein land, verdwijnt de zestienjarige Viola op mysterieuze wijze. Diverse hypotheses en geruchten zaaien onrust en verdeeldheid en het officiële onderzoek levert weinig op. Niet iedereen is wie hij voorhoudt te zijn, wat de zaak nog ingewikkelder maakt. Viola's ontvoerder is echter gewiekst en dichterbij dan de rechercheurs denken. Bovendien plant hij opnieuw toe te slaan en heeft hij een beter plan. Nu is zijn potentiele slachtoffer Viola's oudere zus, Elsa.


Saimira M. Tola is jurist, adviseur mensenhandel en voormalig journalist.
Als iemand die zeer betrokken is bij sociale rechtvaardigheid, streeft zij ernaar waarde toe te voegen aan belangrijke vraagstukken, waaronder de positie van vrouwen in onze samenleving. De onderzoeksstrategieën en bescherming van slachtoffers van mensenhandel onder Europees recht zijn haar belangrijkste expertisegebieden. Met dit boek streeft ze ernaar het bewustzijn te vergroten over de gevaren van de ondergrondwereld en de lezer dichter bij de realiteit van een verschrikkelijke misdaad te brengen.


ISBN
9789462665927
Pagina's
246
Verschijnt
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
S.M. Tola

Literatuur