Boekhandel Douwes Den Haag

Hubèrt Jumelet

Romano Damkat

Hubèrt Jumelet

Hubèrt Jumelet

Hubèrt Jumelet

 

Onverwacht bloeit er tussen twee zeventienjarige jongens een hechte vriendschap op, wanneer zij elkaar ontmoeten in het lokale buurthuis van een pittoresk Brabants provinciestadje. Hun tegenpolige karakters trekken elkaar aan: Louis is intellectueel en artistiek, introvert en links-alternatief; op het atheneum is hij sinds jaren de beste van de klas.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,50


Beschrijving Hubèrt Jumelet

Onverwacht bloeit er tussen twee zeventienjarige jongens een hechte vriendschap op, wanneer zij elkaar ontmoeten in het lokale buurthuis van een pittoresk Brabants provinciestadje. Hun tegenpolige karakters trekken elkaar aan: Louis is intellectueel en artistiek, introvert en links-alternatief; op het atheneum is hij sinds jaren de beste van de klas. Hubèrt is ‘een populaire rechtse bal’ die leeft voor uitgaan, bier en muziek en groot fan is van Saturday Night Fever.
Naarmate hun band intenser wordt, stuit deze op steeds meer onbegrip en weerstand van de buitenwereld. Men beschouwt de relatie als onbetamelijk en ongepermitteerd. Er moet rap een eind aan komen! Louis voelt dat hij Hubèrt dreigt te verliezen. Louis zet zich schrap en vecht terug!

Hubèrt Jumelet is de derde gepubliceerde aflevering uit de reeks Louis Gouverneurs Verzamelde Vervoeringen, een project van het Belgisch-Nederlandse schrijverscollectief Damkat & Co. Auteur van dienst: Romano Damkat. Eerder verschenen: Germania Felix door Angelo Damkat en Romantiek, Avontuur, Spanning & Gevaar! door Dieter Gotschalk.


ISBN
9789462667044
Pagina's
322
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Schrijverspunt

Romans