Boekhandel Douwes Den Haag

Burn on!

Voorkom een burn-out in 5 duidelijke stappen

Ingrid Nieuwenhuijse

Burn on!

Burn on!

Voorkom een burn-out in 5 duidelijke stappen

Burn on!

 

Zet jezelf op de eerste plaats en help jezelf in 5 stappen uit de burn-out gevarenzone.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Burn on!

Vraag je je regelmatig af hoe je in vredesnaam de komende drukke dag weer doorkomt? Hoor je jezelf zeggen: 'Ik ben de hele tijd zo moe. Alsof ik helemaal nergens meer energie voor heb.’ Of staat het huilen je de laatste tijd nader dan het lachen? Dan ben je langzaam aan het opbranden en balanceer je op een gevaarlijk randje: dat van een burn-out.

Gelukkig kun je jezelf uit de gevarenzone helpen. Stop met jezelf smoesjes te vertellen zoals dat je gewoon slecht bent in ontspannen, dat het straks vast rustiger wordt, of dat een burn-out jou niet kan overkomen. Om je vlam brandend te houden moet de knop nu om.

Met het unieke vijfstappenplan van Burn on! zet jij jezelf op de eerste plaats. Ontdek hoe je grenzen en prioriteiten kunt stellen en weer dichter bij je lijf, je hoofd en je hart komt. Al binnen 10 weken heb jij weer meer energie en regie over je leven. Echt? Ja, echt!


ISBN
9789462723337
Pagina's
248
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie