Boekhandel Douwes Den Haag

Alles uit jezelf halen

Voor jezelf en je leefomgeving

Nick van Dam

Alles uit jezelf halen

Alles uit jezelf halen

Voor jezelf en je leefomgeving

Alles uit jezelf halen

 

Neem de regie en creëer aan de hand van bewezen methodes de beste versie van jezelf. Praktisch zelfmanagement voor 15 aspecten van jouw leven.


Nog te verschijnen

€ 31,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Alles uit jezelf halen

Heb je het gevoel dat er meer in jou zit dan je er nu uithaalt? Denk je dat je een betere bijdrage zou kunnen leveren aan jouw wereld? Wil je meer voldoening en geluk ervaren? Dr. Nick van Dam en 20 wereldwijde experts bieden je de laatste inzichten in hoe jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Praktisch zelfmanagement
Met Alles uit jezelf halen word je een meester in persoonlijk leiderschap. Aan de hand van een overzichtelijk model dat alle dimensies van je leven omvat krijg je toegang tot de ongekende mogelijkheden die jouw lichaam, geest, ambities en leefomgeving je bieden.
De nieuwste wetenschappelijke kennis over vitaliteit, geluk en voldoening is in dit boek vertaald naar praktische adviezen om je leven te verbeteren. Ieder hoofdstuk is apart te lezen, dus je kunt instappen bij het deel dat aansluit bij jouw behoefte en interesse. Focus bijvoorbeeld op veerkracht, slaap, je relaties, grip op je financiën, of één van de vijftien andere gebieden waar groeimogelijkheden liggen. Aan de hand van persoonlijke verhalen, bewezen methodes en vragen voor zelfreflectie ontdek je wat jij kunt doen om een volgende stap te zetten naar een vervullend en waardevol bestaan, voor jou en voor je leefomgeving.


ISBN
9789462724105
Pagina's
384
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Thema

Psychologie