Boekhandel Douwes Den Haag

Boom Masterreeks

Pensioenrecht

Mark Heemskerk

Pensioenrecht

Boom Masterreeks

Pensioenrecht

Boom Masterreeks: Pensioenrecht

 

In dit boek staat alles wat u niet wist over pensioenrecht maar wel zou moeten weten en nog veel meer. Pensioenrecht ontvouwt het Nederlandse pensioenrecht en de arbeidsvoorwaarde pensioen. Het neemt de lezer mee: van de totstandkoming van de pensioenovereenkomst via de wettelijk verplichte onderbrenging bij een pensioenuitvoerder naar de financiële spelregels in wetgeving en overeenkomsten.


Niet leverbaar

€ 69,50

Niet leverbaar


Beschrijving Boom Masterreeks: Pensioenrecht

In dit boek staat alles wat u niet wist over pensioenrecht maar wel zou moeten weten en nog veel meer. Pensioenrecht ontvouwt het Nederlandse pensioenrecht en de arbeidsvoorwaarde pensioen. Het neemt de lezer mee: van de totstandkoming van de pensioenovereenkomst via de wettelijk verplichte onderbrenging bij een pensioenuitvoerder naar de financiële spelregels in wetgeving en overeenkomsten. Maar Pensioenrecht heeft ook oog voor de pensioenrechten en -verplichtingen van partijen bij einde deelname (ontslag of pensionering) en bedrijfsovernames. Belangrijke thema's zoals verplichtstelling van pensioenregelingen, wijziging en medezeggenschap bij pensioen, waardeoverdracht en scheiding worden in deze uitgave samengebracht. Pensioenrecht is een volledig en betrouwbaar naslagwerk dat onmisbaar is voor iedereen die te maken heeft met pensioen. Het boek is geschikt voor zowel onderwijs, beleid, wetenschap als praktijk.


ISBN
9789462900998
Verschenen
Serie
Boom Masterreeks
NUR
825
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boom juridisch

Dit boek maakt deel uit van het abonnement Pensioenrecht (Heemskerk). U kunt zich daarop abonneren zodat u altijd de nieuwste boeken in huis heeft.

abonneren

Arbeids- en sociale zekerheidsrecht