Boekhandel Douwes Den Haag

Angstig gehecht

Je veiliger voelen in het leven en de liefde

Jessica Baum

Angstig gehecht

Angstig gehecht

Je veiliger voelen in het leven en de liefde

Angstig gehecht

 

Wanneer je je als kind onveilig hebt gevoeld, omdat je er nooit op kon vertrouwen dat je de liefde zou ontvangen die je nodig had, is de kans groot dat je een angstige gehechtheidsstijl hebt ontwikkeld.


Nog te verschijnen

€ 24,90

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Angstig gehecht

Wanneer je je als kind onveilig hebt gevoeld, omdat je er nooit op kon vertrouwen dat je de liefde zou ontvangen die je nodig had, is de kans groot dat je een angstige gehechtheidsstijl hebt ontwikkeld. Je voelt je als volwassene vaak onzeker en afhankelijk en bent snel jaloers. Door je oude wonden verwacht je dat je opnieuw in de steek gelaten zult worden. Duurzame liefde vinden en behouden in een relatie is moeilijk.

Jessica Baum is een door de wol geverfde psycho- en relatietherapeut. In de loop van ruim tien jaar ontwikkelde ze een methode om uit de destructieve achtbaan van gehechtheidsproblematiek te stappen. In 'Angstig gehecht' neemt ze je mee op een helende reis en helpt ze je inzicht te krijgen in je gehechtheidsstijl. Op liefdevolle wijze begeleidt ze je op je weg van 'zelfleegheid' naar 'zelfvolheid', waarbij je leert hoe je van jezelf en anderen kunt houden. Je innerlijke kracht en zelfliefde zullen langzaam maar zeker sterker worden, zodat er een voedingsbodem ontstaat voor een stabielere en meer bevredigende liefdesrelatie.

Met meditatieoefeningen (ook online te beluisteren).


Jessica Baum, erkend therapeut in de geestelijke gezondheidszorg, is oprichter van het Relationship Institute of Palm Beach in het zuiden van Florida, dat relatietherapie, gezinsbegeleiding en hulp bij verslavingsproblematiek aanbiedt. Jessica heeft al duizenden cliënten geholpen met haar unieke aanpak: de Self-full® Method, een methode om 'zelfvol' te worden. Online begeleidt Jessica individuen en stellen van over de hele wereld die streven naar gezonde, duurzame relaties.


ISBN
9789463160896
Pagina's
320
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Mens!

Psychologie