Boekhandel Douwes Den Haag

De droom van eb inkt diervoer

De droom van eb inkt diervoer

Erik Bindervoet

De droom van eb inkt diervoer

De droom van eb inkt diervoer

De droom van eb inkt diervoer

De droom van eb inkt diervoer

 

In De droom van eb inkt diervoer wil Erik Bindervoet de vluchtige vloeibaarheid van de droomtaal, en daarmee ook van de taal van alledag, zichtbaar maken. Helemaal nu het leven hier op aarde steeds meer begint te lijken op een boze droom waaruit wij dienen te ontwaken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,90

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De droom van eb inkt diervoer

In De droom van eb inkt diervoer wil Erik Bindervoet de vluchtige vloeibaarheid van de droomtaal, en daarmee ook van de taal van alledag, zichtbaar maken. Helemaal nu het leven hier op aarde steeds meer begint te lijken op een boze droom waaruit wij dienen te ontwaken. De bundel omvat de droom in al zijn verschijningsvormen en facetten, van nachtmerrie tot dagdroom. Om het in de woorden van de schrijver te zeggen: ‘Ontwaakt! Verontwaardigt u! Tegen het vergeten! In die volgorde – maar eerst Dromen.’

Van Erik Bindervoet verschenen negen dichtbundels en samen met Robbert-Jan Henkes is hij gevierd vertaler van Shakespeare, The Beatles, Bob Dylan, Karl Kraus en het werk van James Joyce (zoals Finnegans Wake, Ulixes en Dublinezen). Zijn meest recent verschenen bundel is De olifant van Oostzaan.

www.erikbindervoet.nl


ISBN
9789463360951
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De

Poëzie