Boekhandel Douwes Den Haag

Kant

Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede

Rob Wiche & Jozef Waanders & Paul Cobben & Jacques De Visscher & Ann Van Sevenant & Xavier Meulders & Martin Moors & Bart Labuschagne & Niels van Dijk & Arthur Kok & Donald Loose & Michel Huysseune

Kant

Kant

Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede

Kant

 

Met Immanuel Kant (1724-1804) bereikt de westerse filosofie een hoogtepunt en wordt ze de invloedrijke en solide discipline zoals we die vandaag kennen. In 'Kant. Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede' laten academici uit Nederland en België hun licht schijnen op Kants tijdloze klassiekers op het vlak van het menselijke kenvermogen, de ethiek, de esthetica en het recht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kant

Met Immanuel Kant (1724-1804) bereikt de westerse filosofie een hoogtepunt en wordt ze de invloedrijke en solide discipline zoals we die vandaag kennen.
In 'Kant. Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede' laten academici uit Nederland en België hun licht schijnen op Kants tijdloze klassiekers op het vlak van het menselijke kenvermogen, de ethiek, de esthetica en het recht. Zij herinneren hierbij aan de beladen tijd waarin hij leefde en schreef en aan de pennen die Kant in beroering bracht. Het boek is een veelzijdige en toegankelijke interpretatie van het glasheldere denkwerk van een van de grootste filosofen ooit en brengt kanttekeningen aan bij zijn observaties alsook ten opzichte van de ideeën die in onze tijd over zijn werk de ronde doen.


ISBN
9789463403122
Pagina's
328
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Damon VOF

Filosofie