Boekhandel Douwes Den Haag

Kant

Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede

Ann Van Sevenant & Donald Loose & Bart Labuschagne & Rob Wiche & Niels van Dijk & Arthur Kok & Jozef Waanders & Jacques De Visscher & Xavier Meulders & Martin Moors & Immanuel Kant & Paul Cobben & Michel Huysseune

Kant

Kant

Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede

Kant

 

Met Immanuel Kant (1724-1804) bereikt de westerse filosofie een hoogtepunt en wordt ze de invloedrijke en solide discipline zoals we die vandaag kennen. In 'Kant. Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede' laten academici uit Nederland en België hun licht schijnen op Kants tijdloze klassiekers op het vlak van het menselijke kenvermogen, de ethiek, de esthetica en het recht.


Nog te verschijnen

€ 29,90

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Kant

Met Immanuel Kant (1724-1804) bereikt de westerse filosofie een hoogtepunt en wordt ze de invloedrijke en solide discipline zoals we die vandaag kennen.
In 'Kant. Vijftien filosofen over grondslagen en grenzen van de rede' laten academici uit Nederland en België hun licht schijnen op Kants tijdloze klassiekers op het vlak van het menselijke kenvermogen, de ethiek, de esthetica en het recht. Zij herinneren hierbij aan de beladen tijd waarin hij leefde en schreef en aan de pennen die Kant in beroering bracht. Het boek is een veelzijdige en toegankelijke interpretatie van het glasheldere denkwerk van een van de grootste filosofen ooit en brengt kanttekeningen aan bij zijn observaties alsook ten opzichte van de ideeën die in onze tijd over zijn werk de ronde doen.


ISBN
9789463403122
Pagina's
328
Verschijnt
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Damon VOF

Filosofie