Boekhandel Douwes Den Haag

Een Gids voor Utopia

Een Literaire Wandeling in de 4de Dimensie van Utopisch Aalst

De Zwette Maan

Een Gids voor Utopia

Een Gids voor Utopia

Een Literaire Wandeling in de 4de Dimensie van Utopisch Aalst

Een Gids voor Utopia

 

Alzo sprak de Zwette Maan: "Laten wij dan samen het verhaal schrijven van een vrijhaven voor kunsten & letteren, een droom die vorm heeft aangenomen in uw realiteit. Laten wij aan de hand van literaire teksten, gebundeld in een proeve van boekdrukkunst, samen op wandel gaan door een imaginaire – en aldus Utopische – Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst, waar de verbeelding vrij spel heeft.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,51

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een Gids voor Utopia

Alzo sprak de Zwette Maan: "Laten wij dan samen het verhaal schrijven van een vrijhaven voor kunsten & letteren, een droom die vorm heeft aangenomen in uw realiteit. Laten wij aan de hand van literaire teksten, gebundeld in een proeve van boekdrukkunst, samen op wandel gaan door een imaginaire – en aldus Utopische – Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst, waar de verbeelding vrij spel heeft. Want het is de fictie van onze fantasie die de werkelijkheid maakt tot wat zij is: een fantastische paradox."
Het resultaat is het eindwerk van de afdeling Literaire Creatie, Academie voor Podiumkunsten Aalst, jaargang 2017-2018. Een literaire wandelgids door de vierde dimensie van Utopisch Aalst, aan de hand van het Collectief de Zwette Maan, bestaande uit Patrick Bernauw (docent), Nele Bruynooghe, Wannes De Craene, Glenn Govaert, Leslie Hubrechts, Matthias Roggen, Yoline Van De Keere, Jana Van Der Fraenen en Kim Watté.
O ja, de Zwette Maan (vertaald: de Zwarte Man) is in Aalst de bijnaam van Dirk Martens, de eerste drukker en uitgever van de "Utopia" van Thomas More.


ISBN
9789463678315
Pagina's
108
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren