Boekhandel Douwes Den Haag

Zorg-Esperanto

De kracht van eenvoud

Bart Deltour

Zorg-Esperanto

Zorg-Esperanto

De kracht van eenvoud

Zorg-Esperanto

 

Het boek Zorg-Esperanto biedt: inzicht in zorgsituaties, in de gewenste resultaten of doelen van de zorg en de middelen om deze doelen te bereiken een methode om samen met zorgvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners tot heldere en gedragen afspraken te komen, al dan niet vastgelegd in een zorgplan een gemeenschappelijke taal voor een persoonsgerichte en open kijk op zorg Zorg-Esperanto is breed toepasbaar.


Nog te verschijnen

€ 23,90

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Zorg-Esperanto

Het boek Zorg-Esperanto biedt:

inzicht in zorgsituaties, in de gewenste resultaten of doelen van de zorg en de middelen om deze doelen te bereiken
een methode om samen met zorgvragers, mantelzorgers en zorg- en hulpverleners tot heldere en gedragen afspraken te komen, al dan niet vastgelegd in een zorgplan
een gemeenschappelijke taal voor een persoonsgerichte en open kijk op zorg

Zorg-Esperanto is breed toepasbaar. De methodiek werd over een periode van vier jaar ontwikkeld vanuit de praktijkervaring van zorgverleners die verschillende doelgroepen ondersteunen. Zorg-Esperanto biedt voor elke zorgsituatie aanknopingspunten: de zorg voor oudere zorgvragers, personen met dementie, personen met een beperking, gezinnen in een moeilijke opvoedingssituatie, chronisch zieken, personen met een psychische kwetsbaarheid, kersverse ouders, gezinnen in kansarmoede…

Zorg-Esperanto werd ontwikkeld door Familiezorg West-Vlaanderen vzw, al zeventig jaar werkzaam als universele en integrale thuiszorgdienst. Familiezorg West-Vlaanderen vzw heeft als centrale missie bekwame, vertrouwvolle, hartelijke zorg en ondersteuning bieden aan zorgvragers en mantelzorgers in hun thuismilieu.

Bart Deltour, directeur zorg bij Familiezorg West-Vlaanderen vzw, is master in de sociale pedagogiek en volgde een masterclassopleiding contextuele zorgverlening.


ISBN
9789463710046
Pagina's
165
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Gompel & Svacina

Mens en Maatschappij