Boekhandel Douwes Den Haag

Van kneden tot rijzen

Jade Strobbe

Van kneden tot rijzen

Van kneden tot rijzen

Van kneden tot rijzen

 

Vanuit haar eigen ondernemersverhaal bij ambachtelijke bakkerij Van Hoorick begeleidt Jade Strobbe je door het proces van een kneedbaar idee tot een rijzende onderneming. Wat is voor jou een succesvolle onderneming en welke ingrediënten heb je nodig?


Nog te verschijnen

€ 32,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Van kneden tot rijzen

Vanuit haar eigen ondernemersverhaal bij ambachtelijke bakkerij Van Hoorick begeleidt Jade Strobbe je door het proces van een kneedbaar idee tot een rijzende onderneming. Wat is voor jou een succesvolle onderneming en welke ingrediënten heb je nodig? Welke valkuilen en obstakels kom je onderweg tegen?
Van kneden tot rijzen loodst je door de verschillende processen die op het pad van elke ondernemer komen. Van het onderzoeken wat jouw dromen zijn, ze omzetten in haalbare doelen, tot hoe jij je als ondernemer kan voelen en gedragen, met alle ups en downs die bij ondernemen komen kijken. Voeg daar nog een snuifje psychologie (over zelfkennis en het maken van keuzes) aan toe en je bent klaar om het heft in eigen handen te nemen.
Voor elke dromer, beginnend of doorgewinterd ondernemer biedt Jades verhaal met tips en voorbeelden uit de praktijk een inspirerende en toegankelijke kijk op ondernemen.


ISBN
9789463833356
Pagina's
200
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans uitgevers

Management en Economie