Boekhandel Douwes Den Haag

Ik wist het !

Jos Pauwels

Ik wist het !

Ik wist het !

Ik wist het !

 

‘Ik weet niet waarom, maar het voelt wel goed om dit boek te kopen.’ Iedereen wordt wel eens overvallen door een onverklaarbare voorkeur voor iets, en eigenlijk is het niet slecht om wat meer naar dat kleine stemmetje in je hoofd te luisteren.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Ik wist het !

‘Ik weet niet waarom, maar het voelt wel goed om dit boek te kopen.’ Iedereen wordt wel eens overvallen door een onverklaarbare voorkeur voor iets, en eigenlijk is het niet slecht om wat meer naar dat kleine stemmetje in je hoofd te luisteren. Intuïtie is namelijk een bron van kennis, met een eigen logica. In ‘Ik wist het!’ legt auteur Jos Pauwels precies uit wat intuïtie nu inhoudt én hoe je meer op je gevoel kan vertrouwen bij het nemen van allerlei beslissingen in het leven. Aan de hand van duidelijke voorbeelden kan je zelf op zoek gaan naar je innerlijke wegwijzer en uiteindelijk zal je versteld staan van wat je onderbewustzijn eigenlijk al weet.

Jos Pauwels is doctor in agogische wetenschappen en is gespecialiseerd in systemisch en co-creatief werk. Hij was
jarenlang verbonden aan de opleiding Sociaal Werk van AP Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast is hij kernlid van
het Timotheus Project, een organisatie gespecialiseerd in Intuïtieve Ontwikkeling.


ISBN
9789463933575
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Mens en Maatschappij