Boekhandel Douwes Den Haag

De cijfers spreken voor zich

bouwstenen van een financieel plan

Thomas Desmet

De cijfers spreken voor zich

De cijfers spreken voor zich

bouwstenen van een financieel plan

De cijfers spreken voor zich

 

Je eigen baas zijn, zelf beslissingen nemen, je eigen werkdag uitstippelen... Als je met een ondernemersidee zit, kan het niet anders dan kriebelen om jouw idee om te zetten in een effectief project.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 34,95


Beschrijving De cijfers spreken voor zich

Je eigen baas zijn, zelf beslissingen nemen, je eigen werkdag uitstippelen... Als je met een ondernemersidee zit, kan het niet anders dan kriebelen om jouw idee om te zetten in een effectief project. Om dat te doen, moet je een financieel plan opstellen.

Dit boek geeft je een financiële toolkit in handen waarmee je jouw ondernemersidee kunt vertalen in concrete cijfers. Je ontdekt alle bouwstenen van het financieel plan dat je verplicht moet indienen bij de oprichting van een vennootschap: de balans, de geprojecteerde resultatenrekening, de kasstromentabel, en de omzet- en de rendabiliteitsverwachtingen.

Bovendien verwerf je inzicht in de cijfers van ondernemingen. Zo kan je na het lezen van dit boek op basis van een balans inschatten of een onderneming een goede betaler is, en begrijp je eindelijk de financiële vaktaal van je accountant.

De cijfers spreken voor zich houdt het evenwicht tussen theorie, tips en tricks en praktijkvoorbeelden. Bij ieder hoofdstuk horen oefeningen mét oplossingensleutel.


ISBN
9789463939478
Pagina's
200
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Owl Press

Management en Economie