Boekhandel Douwes Den Haag

Slaap wijzer

In 10 stappen weer zorgeloos slapen en energiek zijn overdag

Inge Declercq

Slaap wijzer

Slaap wijzer

In 10 stappen weer zorgeloos slapen en energiek zijn overdag

Slaap wijzer

 

Slaap wijzer is een baanbrekende methode om van je slapeloosheid verlost te geraken. Dr. Inge Declercq geeft je in deze unieke slaapwijzer beproefde tools om de negatieve spiraal van slapeloosheid te doorbreken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Slaap wijzer

Slaap wijzer is een baanbrekende methode om van je slapeloosheid verlost te geraken.

Dr. Inge Declercq geeft je in deze unieke slaapwijzer beproefde tools om de negatieve spiraal van slapeloosheid te doorbreken. Op basis van verschillende technieken gidst ze je met dit praktische en haalbare 10-stappenplan doorheen het hele traject dat je moet doorlopen om opnieuw zorgeloos te kunnen slapen en vol energie te leven. Zo kan je eindelijk komaf maken met de angst, de frustraties en de (wanhopige) pogingen om iets aan je slaapprobleem te doen.

Stap voor stap komen alle ingrediënten van beter slapen ’s nachts en energiek zijn overdag aan bod, zoals het vinden van jouw juiste slaaptijd, tal van tools om je onbedwingbare gedachten en je stress de baas te kunnen, moeheid te verbeteren, voedingstips en de juiste inrichting van je slaapkamer.

Inge Declercq is arts, neuroloog en slaapexpert. Ze is verbonden aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en oprichtster van SleepWell&StressLess. Ze geeft tal van workshops en seminaries aan bedrijven, is een veelgevraagde gast in de media en is auteur van De kracht van slapen.


ISBN
9789464015638
Pagina's
180
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pelckmans

Gezondheid en geneeskunde