Boekhandel Douwes Den Haag

Is dit een kookboek?

70 avonturen in de keuken

Heston Blumenthal

Is dit een kookboek?

Is dit een kookboek?

70 avonturen in de keuken

Is dit een kookboek?

 

Als dit geen kookboek is, wat is het dan wel? In dit boek wilde topchef Heston Blumenthal een verhaal vertellen dat niet in een kookboek zou kunnen worden samengevat - althans, niet in een conventioneel kookboek, waar de recepten worden gepresenteerd als een min of meer onschendbare set instructies die met militaire precisie moeten worden gevolgd.Nog te verschijnen

€ 32,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Is dit een kookboek?

Als dit geen kookboek is, wat is het dan wel? In dit boek wilde topchef Heston Blumenthal een verhaal vertellen dat niet in een kookboek zou kunnen worden samengevat - althans, niet in een conventioneel kookboek, waar de recepten worden gepresenteerd als een min of meer onschendbare set instructies die met militaire precisie moeten worden gevolgd. Nee, Heston laat je zien waarom je bepaalde stappen in een recept moet nemen.
Aan de hand van prikkelende recepten zoals garnalencocktail-in-een-broodje, kimcheesetosti's en hartige havermoutpap met bacon en ei én echte klassiekers als fish & chips, spaghetti carbonara en de ultieme tarte tatin laat Heston je zien hoe je je keukenskills naar een geheel ander niveau tilt. Met ultieme tips en uiteenlopende variaties.


ISBN
9789464041866
Pagina's
368
Verschijnt
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Culinair