Boekhandel Douwes Den Haag

We kijken ernaar

maar zien we het ook 3, versoberde versie

William Geller

We kijken ernaar

We kijken ernaar

maar zien we het ook 3, versoberde versie

We kijken ernaar

 

Naast de gebruikelijke interessante populairwetenschappelijke onderwerpen wordt in dit deel 3 een belangrijk ander onderwerp toegevoegd: de politiek. Politici en hun partijen worden kritisch nader bekeken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 23,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving We kijken ernaar

Naast de gebruikelijke interessante populairwetenschappelijke onderwerpen wordt in dit deel 3 een belangrijk ander onderwerp toegevoegd: de politiek.
Politici en hun partijen worden kritisch nader bekeken. Hun onuitvoerbare beloftes worden aan de kaak gesteld en zelfs wat belachelijk gemaakt. Om hun ambities maar waar te kunnen maken liegen en bedriegen zij er listig op los. Daarbij bedienen zij zich van de meest extreme kretologie├źn.
Hier en daar zou je zelfs kunnen spreken van landverraad!
Het slachtoffer bij dit alles is altijd de stemmer. Vaak omdat het al jaren zo gaat en "omdat hun stem toch geen gewicht in de schaal legt" trappen ze gedachteloos in de vallen die politici voor hen spannen. Elke stem legt echter wel degelijk gewicht in de schaal en alleen deze lieden wegstemmen zal ons van hen verlossen.


ISBN
9789464185409
Pagina's
254
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Geografie