Boekhandel Douwes Den Haag

Geloven of zeker Weten

Drs.P.A.J. Coelewij

Geloven of zeker Weten

Geloven of zeker Weten

Geloven of zeker Weten

 

De samenstelling van ons brein, van een menselijk deel van bewustzijn en analytisch denken, en een oerbrein, waar de primaire levensfunctie worden geregeld, is de oorzaak van veel misverstanden in ons denken en meningen over allerlei zaken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,71


Beschrijving Geloven of zeker Weten

De samenstelling van ons brein, van een menselijk deel van bewustzijn en analytisch denken, en een oerbrein, waar de primaire levensfunctie worden geregeld, is de oorzaak van veel misverstanden in ons denken en meningen over allerlei zaken.
Zo beschouwen we culturele zaken als schilderkunst en muziek, als hoogwaardige activiteiten terwijl deze slechts op fysisch-chemische processen in ons oerbrein berusten, die het menselijke gedeelte van ons brein niet goed kunnen plaatsen en daarom hoog inschatten. Zo berust ook ons denken over de zin van het leven, levensvreugde, moord intelligentie spiritualiteit, religie, liefde en vele andere zaken, op geloven en niet op weten, zoals de titel van dit boekje vermeldt.
Negentig jaar levenservaring heeft de auteur van dit boekje geholpen om tot dit besef te komen.


ISBN
9789464354089
Pagina's
63
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books