Boekhandel Douwes Den Haag

Motorongeluk

33 haiku’s en een meeslepend verhaal over het (on)geluk

Vincent Krijtenburg

Motorongeluk

Motorongeluk

33 haiku’s en een meeslepend verhaal over het (on)geluk

Motorongeluk

 

Een motorongeluk op een vrijdagochtend leverde Vincent Krijtenburg drie dingen op: een gebroken been, een kapotte motor en... dit boek. Motorongeluk is niet het boek waarmee hij van plan was te debuteren.


Leverbaar

€ 22,00

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Motorongeluk

Een motorongeluk op een vrijdagochtend leverde Vincent Krijtenburg drie dingen op: een gebroken been, een kapotte motor en... dit boek. Motorongeluk is niet het boek waarmee hij van plan was te debuteren. Het is een boek dat op de eerste hulp afdeling van het ziekenhuis werd bedacht, en tijdens herstel van het ongeluk werd voltooid. Als lezer stap je bij de auteur achterop de motor en maak je van dichtbij het ongeluk, de verwerking en het herstel mee. Drieëndertig haiku's vormen de basis en zijn aangevuld met persoonlijke verhalen en verfrissende foto's en vormgeving. Een haiku is een kort gedicht dat bestaat uit drie regels. De eerste en de laatste regel hebben vijf klemtonen en de middelste heeft er zeven. Een zintuigelijke ervaring van de auteur staat centraal. De haiku’s bevatten vaak een dubbele laag, zijn soms abstract, roepen een gevoel op, maar laten ruimte voor interpretatie.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die zelf een aangrijpende gebeurtenis te verwerken heeft en voor mensen die van meeslepende verhalen en poëzie houden.


ISBN
9789464435993
Pagina's
30
Verschenen
NUR
402
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Rijdende Redactie

Waargebeurde verhalen