Boekhandel Douwes Den Haag

Dieptestructuren in communicatie

beschouwingen

Bart J.G. Bruijnen

Dieptestructuren in communicatie

Dieptestructuren in communicatie

beschouwingen

Dieptestructuren in communicatie

 

Tegenwoordig wordt bij iedere opleiding die enigszins levensbeschouwelijk is het werk van de Duitse socioloog en politiek econoom Xavier Porrentruy (1908-1972) besproken; vooral zijn thesis over de "omgekeerde ethiek", die communicatieve directheid in verband brengt met een beter begrip, komt altijd uitvoerig aan bod.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,50


Beschrijving Dieptestructuren in communicatie

Tegenwoordig wordt bij iedere opleiding die enigszins levensbeschouwelijk is het werk van de Duitse socioloog en politiek econoom Xavier Porrentruy (1908-1972) besproken; vooral zijn thesis over de "omgekeerde ethiek", die communicatieve directheid in verband brengt met een beter begrip, komt altijd uitvoerig aan bod. Dit boek besteedt aan deze theorie daarom juist geen aandacht. Wat je wel zult aantreffen in deze bladzijden is een bloemlezing van de meest relevante wetenschappelijke verworvenheden uit de wereld van ons taalgebruik, in het bijzonder het discours.
Communicatie is de grondslag van alles wat ons mensen mensen maakt. Dit boek heeft daarom niet alleen academische waarde, maar het is ook zeker interessant voor eenieder die zichzelf en de wereld om zich heen beter wil leren kennen.


ISBN
9789464480795
Pagina's
122
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books