Boekhandel Douwes Den Haag

Wachtwoordenboek verwondering A5

Wachtwoordbeheer simpel gemaakt

Joyce Staneke-Meuwissen

Wachtwoordenboek verwondering A5

Wachtwoordenboek verwondering A5

Wachtwoordbeheer simpel gemaakt

Wachtwoordenboek verwondering A5

 

Het beheren van wachtwoorden is altijd een lastige zaak. Het wordt nog moeilijker als je elk wachtwoord moet onthouden voor elke website die je gebruikt. Daarom moet je verschillende wachtwoorden maken voor alle websites die je bezoekt, vooral als het gaat om winkelen of bankieren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wachtwoordenboek verwondering A5

Het beheren van wachtwoorden is altijd een lastige zaak. Het wordt nog moeilijker als je elk wachtwoord moet onthouden voor elke website die je gebruikt. Daarom moet je verschillende wachtwoorden maken voor alle websites die je bezoekt, vooral als het gaat om winkelen of bankieren. Daar helpt dit wachtwoordenboek Verwondering je mee.

Het advies is om dingen op papier te zetten op een manier die voor jou logisch is, niet voor vreemden. Deze wachtwoordorganizer is gemaakt van wit papier in schriftvorm met een flexibele kaft. Het boek heeft 75 pagina's met wachtwoorden per pagina. In de index op de achterkant kun je bijhouden waar alles is. De omslag ziet eruit als een ander soort boek, waardoor het niet opvalt tussen andere boeken.

Zo is alles goed geregeld en wordt het scheiden van privé, verenigingen en werk makkelijker. Overzicht in de chaos van de wachtwoorden wereld.

Je hoeft alleen te onthouden, waar je wachtwoordenboekje Verwondering is.

Houdt de boeken van de auteur in de gaten via synna.nl en @synnabox, er zullen snel meer verschillende kaften verschijnen.


ISBN
9789464651812
Pagina's
81
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie