Boekhandel Douwes Den Haag

Niets is alles wat er is

Erik Segers

Niets is alles wat er is

Niets is alles wat er is

Niets is alles wat er is

 

‘Jij bent het licht in mijn duisternis, je bent mijn alles in tijden van niets’ +++ De nieuwe roman van Erik Segers is weer iets heel bijzonders. Een licht erotisch, filosofisch, tragikomisch verhaal over Zebedeus en Alissa, een smoorverliefd koppel dat door een ongelukkige speling van het lot (toeval of niet?) niets meer heeft, behalve elkaar.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Niets is alles wat er is

‘Jij bent het licht in mijn duisternis, je bent mijn alles in tijden van niets’
+++
De nieuwe roman van Erik Segers is weer iets heel bijzonders. Een licht erotisch, filosofisch, tragikomisch verhaal over Zebedeus en Alissa, een smoorverliefd koppel dat door een ongelukkige speling van het lot (toeval of niet?) niets meer heeft, behalve elkaar. Er vloeien tranen, maar ze geven niet op. Tot ze ook elkaar verliezen en ze nog minder dan niets hebben. Ze raken allebei verzeild in een onthutsend en spannend avontuur vol vraagtekens en vreemde figuren. Hoop doet leven, maar ook lijden. En gelukkig ook lachen.
In ‘Niets is alles wat er is’ zet Erik Segers een stap terug: minder grappen en grollen, minder pagina’s, minder personages, minder plots, minder seks. Want less is more.
+++
‘Een modern Romeo en Julia-verhaal, mét een happy ending’


+++
Erik Segers (1961) is freelance journalist, studeerde Germaanse filologie aan de universiteit van Gent, schreef kortverhalen en televisiescenario’s, en publiceerde een boek over Lode Zielens. Sinds 2019 is hij succesvol als romanschrijver. Na ‘Ik ging naar de dokter’, ‘Een meisje met twee borsten’, ‘In de lavabo’, ‘Hotel Adonis*****’ en ‘Elke Man Is Een Vrouw’ is ‘Niets is alles wat er is’ zijn zesde roman.


ISBN
9789464665628
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Stuff! Books

Romans