Boekhandel Douwes Den Haag

Het Genootschap

een modern feuilleton

Wim Huijser & Maaike Alma

Het Genootschap

Het Genootschap

een modern feuilleton

Het Genootschap

 

Maarten ontvangt een verzoek om als alter ego van de beroemde schrijver het erelidmaatschap van het J.J. Voskuil Genootschap te aanvaarden. Wanneer rond diezelfde tijd ook nog het eerste deel van Voskuils dagboeken verschijnt, worden hij en Nicolien ongewild meegesleurd in een maalstroom van herinneringen aan de literaire karakters van hun oude vriendenclub.


Leverbaar

€ 22,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Het Genootschap

Maarten ontvangt een verzoek om als alter ego van de beroemde schrijver het erelidmaatschap van het J.J. Voskuil Genootschap te aanvaarden. Wanneer rond diezelfde tijd ook nog het eerste deel van Voskuils dagboeken verschijnt, worden hij en Nicolien ongewild meegesleurd in een maalstroom van herinneringen aan de literaire karakters van hun oude vriendenclub. Hoewel slechts een enkeling daarvan nog hun pad kruist, hebben ze hun voortbestaan uitsluitend nog te danken aan de verbeeldingskracht van de lezers.

Ondertussen weet ook het bestuur van het Genootschap de aandacht voor zowel de romanfiguren als hun schepper levend te houden, zonder daarbij hun persoonlijke drijfveren uit het oog te verliezen. Echter, wat in vriendschap lijkt te zijn ontsproten, krijgt echter al gauw te lijden onder naijver en verraad.


ISBN
9789464710830
Pagina's
296
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Noordboek

Literaire fictie