Boekhandel Douwes Den Haag

Wat wel werkt

Vijf duurzame pijlers voor een impactvolle onderneming

Nic Vermaut

Wat wel werkt

Wat wel werkt

Vijf duurzame pijlers voor een impactvolle onderneming

Wat wel werkt

 

In ‘Wat wel werkt’ leert Nic Vermaut ondernemers bewust en met meer impact ondernemen. Waarom dat nodig is? We vertoeven in een wereldwijde klimaatcrisis, bijna 40% van de werknemers is ongelukkig en ons geloof in de leiders van vandaag wordt meer dan eens op de proef gesteld.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Wat wel werkt

In ‘Wat wel werkt’ leert Nic Vermaut ondernemers bewust en met meer impact ondernemen. Waarom dat nodig is? We vertoeven in een wereldwijde klimaatcrisis, bijna 40% van de werknemers is ongelukkig en ons geloof in de leiders van vandaag wordt meer dan eens op de proef gesteld. Door de constante focus op winstmaximalisatie botsen we op persoonlijke, maatschappelijke en zelfs planetaire limieten. De wereld blijft doordraaien, maar dat moet duidelijk anders.
Meer en meer staan bewuste consumenten op die perfect weten wat ze willen, en vooral wat ze niet meer willen. Ze zijn op zoek naar authentieke, ethisch verantwoorde en eerlijke producten. En ze zijn bereid om daarvoor meer te betalen.
Als ondernemer heb je, meer dan overheden, de troeven in handen om de grote problemen en uitdagingen, waar we met zijn allen voor staan, actief aan te pakken. Door impactvoller te ondernemen. Hoe? Dat lees je in dit heldere, hands-on boek. De auteur biedt aan de hand van businesscases heel wat inzichten om als ondernemer het verschil te maken en zo je bedrijf en werknemers te laten groeien.


ISBN
9789464778410
Pagina's
184
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts

Management en Economie