Boekhandel Douwes Den Haag

Cat Quotes

Mindfulness kleurboek

Hugo Elena

Cat Quotes

Cat Quotes

Mindfulness kleurboek

Cat Quotes

 

Het Cat Quotes Coloring Book is een heerlijke en inspirerende verzameling van grillige ontwerpen met schattige en eigenzinnige katten gecombineerd met leuke en opbeurende citaten. Elke pagina van dit kleurboek bevat een charmant katachtig personage vergezeld van een geestige en opbeurende quote, die een unieke en boeiende manier biedt om je creativiteit te ontdekken en positiviteit te bevorderen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,95


Beschrijving Cat Quotes

Het Cat Quotes Coloring Book is een heerlijke en inspirerende verzameling van grillige ontwerpen met schattige en eigenzinnige katten gecombineerd met leuke en opbeurende citaten. Elke pagina van dit kleurboek bevat een charmant katachtig personage vergezeld van een geestige en opbeurende quote, die een unieke en boeiende manier biedt om je creativiteit te ontdekken en positiviteit te bevorderen.

Terwijl je elke pagina inkleurt, word je meegezogen in een wereld van eigenzinnigheid en charme, terwijl de heerlijke kattenpersonages en opbeurende citaten je aanmoedigen om te ontspannen en tot rust te komen. De verscheidenheid aan ontwerpen in dit kleurboek biedt een bevredigende uitdaging, terwijl het ook een leuke en boeiende kleurervaring biedt.

Dit kleurboek is perfect voor kattenliefhebbers van alle leeftijden en biedt een prachtige manier om de vreugde en humor te vieren die onze kattenvrienden in ons leven brengen. De grillige ontwerpen en inspirerende citaten werken samen om een ​​meditatieve ervaring te creëren, die ontspanning en een gevoel van vreugde bevordert terwijl je kleurt.


ISBN
9789464806465
Pagina's
83
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie