Boekhandel Douwes Den Haag

Reflecties voorbij de realiteit

Thiago Mafra

Reflecties voorbij de realiteit

Reflecties voorbij de realiteit

Reflecties voorbij de realiteit

 

Reflecties voorbij de realiteit is een boeiend en stimulerend werk dat zich verdiept in de diepten van het menselijk begrip. In dit fascinerende boek wordt de lezer meegenomen op een intellectuele reis door de ingewikkelde paden van waarneming en de aard van de werkelijkheid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving Reflecties voorbij de realiteit

Reflecties voorbij de realiteit is een boeiend en stimulerend werk dat zich verdiept in de diepten van het menselijk begrip. In dit fascinerende boek wordt de lezer meegenomen op een intellectuele reis door de ingewikkelde paden van waarneming en de aard van de werkelijkheid.

Gedurende de pagina's van dit boek maak je kennis met een verscheidenheid aan filosofische, wetenschappelijke en multidisciplinaire perspectieven die verhelderende inzichten bieden in hoe we de wereld om ons heen waarnemen en begrijpen. Van klassieke theorie├źn tot de nieuwste ontdekkingen in de neurowetenschappen, elk hoofdstuk biedt een diepgaande blik op benaderingen zoals wetenschappelijk realisme, idealisme, functionalisme en informatietheorie.

Met toegankelijke en boeiende taal verkent de auteur de meest fundamentele vragen over de aard van realiteit en perceptie, waarbij hij de lezer uitdaagt om zijn eigen overtuigingen en opvattingen in twijfel te trekken. Van de relatie tussen de geest en de hersenen tot de invloed van de zintuigen op onze ervaring van de wereld, dit boek behandelt een breed scala aan relevante onderwerpen.


ISBN
9789464855722
Pagina's
64
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl