Boekhandel Douwes Den Haag

DREAMCHASERZ - Elements of Succes

Elements Of Succes

DREAMCHASERZ - Elements of Succes

DREAMCHASERZ - Elements of Succes

DREAMCHASERZ - Elements of Succes

 

"Dreamchaserz - Elements of Succes" is een inspirerende gids die je begeleidt op de reis naar succes. Ontdek hoe je je eigen definitie van succes kunt vormgeven en de kracht van dromen kunt benutten.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,95


Beschrijving DREAMCHASERZ - Elements of Succes

"Dreamchaserz - Elements of Succes" is een inspirerende gids die je begeleidt op de reis naar succes. Ontdek hoe je je eigen definitie van succes kunt vormgeven en de kracht van dromen kunt benutten. Leer je sterke punten kennen, ontwikkel een groei-mindset en overwin belemmerende overtuigingen. Creëer een positieve mindset, stel doelen en vertaal ze naar concrete actiestappen.

Dit boek behandelt ook essentiële vaardigheden zoals effectieve communicatie, financiële geletterdheid en leiderschap. Het spoort je aan om creatief te denken, te innoveren en te vieren wat je bereikt.

"DreamChaserz - Elements of Succes" is jouw kompas op de reis naar persoonlijke en professionele groei. Je kunt succes bereiken door vastberadenheid en passie te combineren met concrete stappen. Deze gids zal je inspireren en motiveren om je dromen na te jagen en het succes te bereiken waar je naar streeft.


ISBN
9789464921939
Pagina's
91
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Management en Economie