Boekhandel Douwes Den Haag

Thuiskomst

Een 5D Gedichtenbundel die je meeneemt in het creëren van je droomleven

Dennis Wiering

Thuiskomst

Thuiskomst

Een 5D Gedichtenbundel die je meeneemt in het creëren van je droomleven

Thuiskomst

 

Mij kom je niet zomaar tegen! Werkend met de wet van synchroniciteit heeft Dennis Wiering (22-06-1993) een 5D gedichtenbundel gecreëerd vanuit authenticiteit en liefde, die je gaat helpen met je persoonlijke processen waar je vast zit in je leven, gebaseerd op eigen ervaring.Leverbaar

€ 58,15

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Thuiskomst

Mij kom je niet zomaar tegen!
Werkend met de wet van synchroniciteit heeft Dennis Wiering (22-06-1993) een 5D gedichtenbundel gecreëerd vanuit authenticiteit en liefde, die je gaat helpen met je persoonlijke processen waar je vast zit in je leven, gebaseerd op eigen ervaring.

In een maatschappij waar je ondergesneeuwd wordt met labels valt niet te werken. Je moet je aanpassen aan wat je verteld wordt om een beetje te kunnen leven, tot je 67 bent. Vervolgens wordt je vrij gelaten en heb je geen flauw idee wat je hier eigenlijk komt doen.
'Genegeerd worden, beoordeeld worden, burnouts, depressies, afkeuring, onderdrukte emoties, gebroken relaties... Maar ik ben hier nog steeds. En het mooie is dat we allemaal de kracht hebben om ondanks alles door te gaan. Deze bundel gaat je helpen om daar beter mee om te gaan.

Want, waar is de vrijheid die zo beloofd is aan ons?
Om die vraag te beantwoorden heb je naar binnen te keren en jezelf te leren kennen, zonder alle programmeringen die je meekrijgt van zo ongeveer iedereen die om je heen staat. Want wie ben je echt en hoe weet je dat jij jij bent?

Veel leesplezier en magie is je gewenst!
Dennis.


ISBN
9789465017723
Pagina's
474
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Filosofie