Boekhandel Douwes Den Haag

De ontdekking van de geografie

sociale geografie als wetenschap

Ben de Pater

De ontdekking van de geografie

De ontdekking van de geografie

sociale geografie als wetenschap

De ontdekking van de geografie

 

De wereld van de sociale geografie is rijk aan ideeën, maar ook onoverzichtelijk. 'De ontdekking van de geografie' is een gids voor die wereld. Het bevat een inspirerend overzicht van het ontstaan, de ontwikkeling en de huidige stand van zaken van de sociale geografie als wetenschap.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,90

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De ontdekking van de geografie

De wereld van de sociale geografie is rijk aan ideeën, maar ook onoverzichtelijk. 'De ontdekking van de geografie' is een gids voor die wereld. Het bevat een inspirerend overzicht van het ontstaan, de ontwikkeling en de huidige stand van zaken van de sociale geografie als wetenschap. 'Wetenschap' verwijst hier zowel naar kennis - zoals theorieën en werkwijzen - als naar de universitaire gemeenschap die de geografie beoefent. Ook het ruimere kader van wetenschap en samenleving komt aan de orde. Aansprekende voorbeelden wekken de tekst tot leven. In dit boek maakt de lezer een reis waarop eigen ontdekkingen niet zijn uitgesloten.
Ben de Pater is auteur van talrijke sociaal-geografische publicaties voor zowel vakgenoten als een breder geïnteresseerd publiek. Jarenlang was hij hoofdredacteur van het tijdschrift Geografie. Bij studenten staat hij bekend om zijn enthousiasme waarmee hij doceert.


ISBN
9789491269080
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Perspectief Uitgevers

Geografie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren