Boekhandel Douwes Den Haag

Verwoest leven

Kevin Breyne

Verwoest leven

Verwoest leven

Verwoest leven

 

1919 – Na vier jaar razernij is de stilte neergedaald over het voormalige front van de Eerste Wereldoorlog. Zij die het overleefd hebben, proberen de draad van hun verwoest leven terug op te pakken, maar dat gaat heel moeizaam.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Verwoest leven

1919 – Na vier jaar razernij is de stilte neergedaald over het voormalige front van de Eerste Wereldoorlog. Zij die het overleefd hebben, proberen de draad van hun verwoest leven terug op te pakken, maar dat gaat heel moeizaam. Er gebeuren veel tragische ongevallen met achtergebleven oorlogsmunitie, het landschap ligt bezaaid met ontbindende lichamen en gedeserteerde soldaten trekken plunderend door de streek. Daarbij worden geregeld ook moorden gepleegd. Verwoest leven reconstrueert een meervoudige moord in het Zuid-West-Vlaanderen van 1919 die ons naar Frans-Vlaanderen en zelfs Zuid-Afrika leidt. Een waargebeurd verhaal over gebroken familierelaties, verraden vriendschap, roofmoord, naoorlogse executies en de oplossing van een vraagstuk dat een Franse familie al een eeuw in de ban houdt.


ISBN
9789492515612
Pagina's
150
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Bibliodroom

Geschiedenis