Boekhandel Douwes Den Haag

De schoonheid van angst

Saskia Kalb

De schoonheid van angst

De schoonheid van angst

De schoonheid van angst

 

‘Angst leren begrijpen is een avontuur dat iedereen dient aan te gaan.’ – Kierkegaard Toen Saskia Kalb een jaar of zestien was, kreeg ze voor het eerst een angstaanval. De ervaring zou haar leven grotendeels tekenen.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De schoonheid van angst

‘Angst leren begrijpen is een avontuur dat iedereen dient aan te gaan.’ – Kierkegaard

Toen Saskia Kalb een jaar of zestien was, kreeg ze voor het eerst een angstaanval. De ervaring zou haar leven grotendeels tekenen. Omdat therapeuten vol goede bedoelingen haar niet konden helpen, besloot ze zelf op onderzoek te gaan. Ze studeerde psychologie en las alles waar ze haar handen op kon krijgen: filosofie, biologie, kabbala en nog veel meer. En ze slaagde erin haar angst beter te begrijpen en een plek in haar leven te geven.

‘De schoonheid van angst’ is het resultaat van tientallen jaren onderzoek. Erin vindt de lezer alles wat Saskia Kalb geleerd heeft, en haar heeft geholpen tijdens haar worsteling met angst. Je leert dat angst een goede leermeester is en dat een angstig karakter veel mooie eigenschappen met zich meebrengt. Iedereen heeft wel in zeker mate angst. Iedereen, behalve psychopaten. Angst hoort bij het leven zoals mieren bij een picknick.

Een boek voor iedereen die lijdt aan een vorm van angst of zorgelijkheid, iedereen van wie een dierbare te kampen heeft met angstaanvallen, en iedereen die onze innerlijke demonen beter wil begrijpen.


ISBN
9789492538628
Pagina's
304
Verschijnt
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ISVW Uitgevers

Filosofie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren